Informatie over Landgoed Kattenbergse Hoeve.
Kom je kamperen?

De oppervlakte van de camping is 12 ha en heeft ruime, schaduwrijke plaatsen. Onze mooi gelegen, glooiende camping is verdeeld in bos plaatsen en ruime zonnige plaatsen op open grasvelden. De grootte van een kampeerplek is minimaal 120 m2. Wilt u beschutting, half in de zon of een zonnige plek, de keuze is aan u.

Wij bieden jaar- en seizoenplaatsen en toeristische plaatsen. Wilt u iets huren in de zomer? We hebben verschillende luxe tenten van Rent-a-Tent te huur op ons vakantieveld. Wilt u liever een chalet huren dan kan dat ook!

Een eigen luxe chalet in Twente? Er zijn diverse kavels beschikbaar op unieke plaatsen op het Landgoed. Kom gerust eens kijken en informeer naar de mogelijkheden.

Landgoed Kattenbergse Hoeve is volop in beweging en blijft continu vernieuwen.


De velden zijn prachtig gelegen met ruime, zonnige comfortplekken voorzien van 16 ampère stroom, een sanitairgebouw en speeltoestellen.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen ? Volg ons op Facebook !

Tips van bezoekers:
Linda Haafkes - Twente marketing

De mooiste wandeling van Nederland -Twentse Wallen-Markelo, loopt over de Kattenberg. Houdt u van wandelen dan is deze wandeling een absolute aanrader!

Zomerdeal: 1 week kamperen in de zomervakantie: € 225,-

Dit is inclusief max. 5 personen uit het eigen gezin, kampeermiddel, auto, elektra, water, WiFi, toeristenbelasting, bijzettentje en hondje.