Informatie over Landgoed Kattenbergse Hoeve.
Kom je kamperen?

De oppervlakte van de camping is 12 ha en heeft ruime, schaduwrijke plaatsen in het bos en zonnige open kampeerplaatsen op het gras. Onze mooi gelegen, glooiende camping is verdeeld in bosplaatsen en ruime plaatsen op open grasvelden. De grootte van een staanplaats is minimaal van 140 m2. Wilt u beschutting, half in de zon of een zonnige plek, de keuze is aan u.

Wij bieden jaar- en seizoenplaatsen en toeristische plaatsen. De jaarplaatsen zijn voornamelijk in het bos gesitueerd, de toeristische plaatsen op de open grasvelden. Kattenbergse Hoeve is volop in beweging en blijft continu vernieuwen.

De velden zijn prachtig gelegen met ruime, zonnige comfortplekken voorzien van 16 ampère stroom, een sanitairgebouw en speeltoestellen.

Nieuwsgierig naar de vorderingen? volg ons op Facebook!

Tips van bezoekers:
Linda Haafkes - Twente marketing

De mooiste wandeling van Nederland -Twentse Wallen-Markelo, loopt over de Kattenberg. Houdt u van wandelen dan is deze wandeling een absolute aanrader!

Zomerdeal: 3 weken kamperen in de bouwvak vakantie: € 425,-

Dit is inclusief max. 5 personen uit het eigen gezin, kampeermiddel, auto, elektra, water, toeristenbelasting, bijzettentje en hondje.

Camping Bergzicht neemt de Kattenberg over in Markelo.

“Deze prachtig gelegen camping biedt een scala aan mogelijkheden waar rustzoekers, gezinnen met kinderen en de sportieve gast zich geheel op hun plek zullen voelen”. Aldus campingeigenaren Marco en Sheila Jansen. De eigenaren van Camping Bergzicht hebben al vanaf dag één de intentie om te vernieuwen en te investeren in hun product ...