Huisregels Landgoed Kattenbergse Hoeve
Kom je kamperen?

Welkom op Landgoed Kattenbergse Hoeve. Met veel verschillende mensen bijeen, is het belangrijk dat we regels met elkaar afspreken. Zo kunnen we het met elkaar en voor iedereen zo prettig mogelijk maken. En kunnen we samen genieten van alles wat de Kattenbergse Hoeve te bieden heeft. Wij houden ons aanbevolen voor uw wensen, opmerkingen en ideeën. Geeft u deze dan ook rustig door bij de receptie.

Aansprakelijkheid

Landgoed Kattenbergse Hoeve is niet aansprakelijk voor :

 • Schade of letsel ontstaan als gevolg van het verblijf op ons terrein ;
 • Schade ondervonden door het gebruik van de op het terrein aanwezige faciliteiten ;
 • Schadeclaims voortvloeiende uit geluidsoverlast veroorzaakt door derden ;
 • Mondeling of telefonisch verstrekte inlichtingen ;
 • Onklaar maken en/of buiten gebruik zijn van faciliteiten en/of voorzieningen
 • Schade ontstaan door weersomstandigheden, waaronder storm, water etc.

AED

Indien nodig kunt u gebruik maken van de AED. Deze hangt buiten aan de muur bij het winkeltje naast bar/restaurant de Hoeve.

Afval – grofvuil - groenafval

Landgoed Kattenbergse Hoeve is een milieubewust park. Help ons mee het terrein schoon te houden. We verzoeken u vriendelijk het afval te scheiden in de milieustraat. Grofvuil waaronder bijvoorbeeld meubels, tuinsets, matrassen, partytenten, fietsen en dergelijke kunnen worden aangeboden bij Ter Horst in Goor. Koelkasten en elektrische apparaten kunnen bij Ter Horst gratis worden ingeleverd.

Ter Horst Recycling, Breukersweg 4C, 7471 ST  Goor / 0547-272777

Groenafval kan worden gestort op de groenstort, deze bevindt zich momenteel achterop ons terrein, op de kavels/plaatsen 172 en 174.

Arts - tandarts

Huisartsenpraktijk M.J. Ufkes, Burg. de Beaufortplein 14, Markelo / 0547-361270.

Huisartsenpraktijk Rosing / Bruins Slot, Burg. de Beaufortplein 3a, Markelo / 0547-361201.

Tandartspraktijk Markelo, Goorseweg 4, Markelo / 0547-380586.

Ambulance – brandweer – politie

Belt u alleen in geval van nood en bij levensbedreigende situaties naar alarmnummer 112. U kunt terecht voor niet spoedeisende hulp op het landelijk servicenummer van de politie / 0900-8844.

Landgoed Kattenbergse Hoeve beschikt over het (landelijk) systeem SOS toegang, ambulances hebben een zender aan boord welke communiceert met allerlei soorten toegangspoorten, zo ook de slagboom van Landgoed Kattenbergse Hoeve. Daardoor kunnen de hulpverleners vanuit de ambulance de slagboom openen. Op deze manier kunnen ambulancediensten 24u per dag en 7 dagen per week bij nood ons terrein in- en uitrijden.

Protocol hulpdiensten – ambulance:

 1. Belt u altijd direct 112 !
 2. Waarschuw uw buren en laat deze naar de slagboom gaan om de ambulance op te vangen
 3. Laat het slachtoffer niet alleen achter
 4. Bel en informeer ook ons/Landgoed Kattenbergse Hoeve op 0547-700230 of 06-12 11 67 39
 5. Wij zullen ook worden gebeld door de ambulancedienst om gegevens te controleren en zullen ons ook naar de toegangspoort begeven (en het overnemen van bv buren)
 6. Wij doen onze uiterste best om bij te slagboom te zijn om de hulpdiensten op te vangen en te zorgen voor een goede begeleiding. Tegelijkertijd kunnen we dit niet 100% garanderen en kunnen we niet aansprakelijk worden gesteld.

Auto’s

De receptie kan uw kenteken registreren zodat de slagboom opent en u toegang heeft tot het park. Bij elk object mogen maximaal twee personenauto’s (op kampeerplaatsen en bij de huurchalets één auto) worden geparkeerd mits op eigen kavel. Bezoek dient buiten de poort te parkeren. Het is niet toegestaan om aanhangwagens/caravans/vouwwagens/boten etc. langdurig bij uw object te laten staan (maximaal 1 week).

Barbecue

We willen u erop wijzen dat het barbecueën met houtskool/briketten, alsmede het gebruik van vuurkorven, allesbranders, tuinhaarden, het gehele jaar verboden is. Barbecueën dus op gas, of elektrisch.

Bezoek

Komen er vrienden of familieleden op bezoek ? Zij zijn van harte welkom. Voor bezoek overdag berekenen wij geen kosten. Als uw gasten ook blijven overnachten dan vragen wij u dit van tevoren te melden bij de receptie. Het overnachtingstarief is Euro 4,- per persoon/per nacht (Euro 20,- per persoon/per week). Voor jaarplaatsen is het mogelijk om per jaar Euro 75,- te betalen waarbij alle bezoek is inbegrepen (wel meldplicht). Kinderen tot 5 jaar zijn gratis. U bent zelf verantwoordelijk voor het gedrag en de betaling van uw gast(en).

Dronegebruik

Het is verboden te vliegen met een drone boven het kampeerterrein en sportveld.

Gasflessen

Gasflessen voor uw object zijn te koop bij de receptie.

Huisdieren

Huisdieren zijn toegestaan, maximaal 2 honden per object. Op het terrein dient de hond aan de lijn te worden gehouden en buiten het park te worden uitgelaten. Mocht er toch een ongelukje gebeuren, dan verzoeken wij u vriendelijk om dit op te ruimen.

Klussen

Voor gasten met een vaste plek geldt dat groot onderhoud en klussen alleen is toegestaan buiten de vakanties en feestdagen. Wij verzoeken u vriendelijk om groot onderhoud en klussen die lawaai of overlast met zich mee brengen, eerst te overleggen met de receptie. Het bouwen van schuttingen is niet toegestaan. Het bouwen van schuurtjes, maximaal één schuurtje per object, moet altijd in overleg gedaan worden. Op het terrein mag in verband met onderliggende kabels niet worden gegraven. Informeert u voor meer informatie bij de receptie.

Nachtrust

Van 23.00 uur tot 08.00 uur dient zoveel mogelijk rust in acht te worden genomen. We verzoeken u vriendelijk gedurende deze tijd niet met uw auto te rijden over ons terrein. Komt u toch later of dient u eerder te vertrekken ? zet dan uw auto tijdelijk buiten de poort.

Noodgevallen

In geval van nood of bij storingen kunt u buiten de openingstijden bellen naar telefoonnummer: 0547-700230

Onderverhuur

Onderverhuur is alleen mogelijk bij toestemming van Landgoed Kattenbergse Hoeve. Vraag voor informatie bij de receptie.

Partytenten en luifels

De maximale grootte van een partytent is 9m2 (3x3m.). In de winter dienen partytenten, luifels, windschermen en ander terrasmeubilair verwijderd te worden.

Permanente bewoning

Permanente bewoning is in geen geval toegestaan.

Post

Mocht er post voor u zijn dan wordt dit voor u bewaard in de receptie.

Recron

Op Landgoed Kattenbergse Hoeve zijn de Recron-voorwaarden van toepassing.

Snelheid

Wij verzoeken u in verband met uw en andermans veiligheid stapvoets te rijden over ons terrein.

Snoeien                                                                                                                            

Het snoeien van struiken en kappen van bomen is alleen in overleg mogelijk.

Vlaggenmasten

Vlaggenmasten, vlaggen, wimpels en degelijke zijn niet toegestaan.

Verkoop van uw object                                                                                                

Bent u van plan om uw object te verkopen ? dan dient u dit te allen tijde te melden en overleggen bij de receptie. Bij verkoop van een object vervalt de plaats automatisch terug naar Landgoed Kattenbergse Hoeve, een nieuwe gast kan dus alleen in overleg de plaats overnemen. Als het object wordt verkocht dienen allee openstaande bedragen vóór de overdracht te worden voldaan. Indien het object niet op de plaats verkocht kan worden zal er een bedrag in rekening worden gebracht om de plaats op te ruimen en het object te verwijderen.

Zwembad                                                                                                                        

Het zwembad is alleen toegankelijk voor gasten van Landgoed Kattenbergse Hoeve. Bezoek dat gebruik maakt van het zwembad dient dat eerst te melden bij de receptie.

Tips van bezoekers:
Linda Haafkes - Twente marketing

De mooiste wandeling van Nederland -Twentse Wallen-Markelo, loopt over de Kattenberg. Houdt u van wandelen dan is deze wandeling een absolute aanrader!

Zomerdeal: 1 week kamperen in de zomervakantie: € 235,-

Dit is inclusief max. 5 personen uit het eigen gezin, kampeermiddel, auto, water, WiFi, toeristenbelasting, bijzettentje en hondje.