Uw Jaarplaats op Landgoed Kattenbergse Hoeve
Kom je kamperen?

Wat is er nu fijner dan lekker het hele jaar door van uw tweede huis op Landgoed Kattenbergse Hoeve te genieten? Landgoed Kattenbergse Hoeve beschikt over circa 100 jaarplaatsen voor stacaravans / chalets.

Jaarplaats

Een gemiddelde jaarplaats is circa 150 m2 groot, voorzien van elektra (16 ampère of soms meer), een water-, rioolaansluiting en aangesloten op het gasnet (basisvoorzieningen voor glasvezel).

Beschikbaarheid

Op dit moment hebben wij geen jaarplaatsen beschikbaar.

Voorwaarden

Onze huisregels alsmede de Recron voorwaarden voor jaarplaatsen treft u onder 'contact'.

Tips van bezoekers:
Linda Haafkes - Twente marketing

De mooiste wandeling van Nederland -Twentse Wallen-Markelo, loopt over de Kattenberg. Houdt u van wandelen dan is deze wandeling een absolute aanrader!

Zomerdeal: 1 week kamperen in de zomervakantie: € 235,-

Dit is inclusief max. 5 personen uit het eigen gezin, kampeermiddel, auto, water, WiFi, toeristenbelasting, bijzettentje en hondje.

Camping Bergzicht neemt de Kattenberg over in Markelo.

“Deze prachtig gelegen camping biedt een scala aan mogelijkheden waar rustzoekers, gezinnen met kinderen en de sportieve gast zich geheel op hun plek zullen voelen”. Aldus campingeigenaren Marco en Sheila Jansen. De eigenaren van Camping Bergzicht hebben al vanaf dag één de intentie om te vernieuwen en te investeren in hun product ...