Nieuw : Grand Lodgetent II. Een 6-persoons lodgetent met eigen badkamer!
Publicatiedatum:
8/1/2020

Vanaf Hemelvaart biedt Landgoed Kattenbergse Hoeve naast de blue tent en de Glam tent, ook de Grand lodge aan!


Geniet van de luxe van de Grand Lodgetent II van Rent-a-Tent. Zoals de naam Grand Lodgetent II al doet vermoeden, is deze door hun ontwikkelde tent ruim, luxueus en van kwalitatief uitstekend canvasdoek gemaakt.


6-persoons

De Grand Lodgetent II is geschikt voor maximaal 2 volwassenen en 4 kinderen. Zowel binnen als buiten vindt u voldoende leefruimte. Zoals u in onze stacaravans gewend bent, heeft ook de keuken van onze Grand Lodgetent een complete inventaris, magnetron en een hoge koel/vriescombinatie.


Binnen


Er zijn maar liefst drie slaapkamers. De ouderslaapkamer is uitgerust met een tweepersoonsbed en voldoende kastruimte. De twee andere slaapkamers zijn voorzien van een stapelbed en een eenpersoonsbed met onderschuifbed (onderschuifbed is te plaatsen in slaapcabine met stapelbed). In alle slaapkamers zijn kussens en dekbedden aanwezig, dus u hoeft alleen maar bed-, bad- en keukenlinnen mee te nemen. Uiteraard mag de comfortabele badkamer met een douche, wastafel en een toilet niet ontbreken.


Buiten


Buiten vindt u een ruime, overkapte houten veranda met loungeset, waar u van het mooie weer en een hapje of drankje kunt genieten.


Boek nu: info@kattenbergsehoeve.nl

Tips van bezoekers:
Linda Haafkes

De natuur rondom Landgoed Kattenbergse Hoeve is echt prachtig !